PROJECTED 2023 BECE TIMETABLE

www.ghanaeducation.org and www.examhall.org

for your revision and study materials



DATE	SUBJECT CODE	SUBJECT/PAPER	DURATION	TIME
Monday, 7th August 2023	020/2	Social Studies 2(Essay)	1 hour	9.00 a.m 10.00 a.m.
	020/1	Social Studies 1 (Objective)) 45 minutes	10.00 a.m 10.45 a.m.
	070/2	Information and Communication Technology 2(Essay)	y 1 hour	1.00 p.m 2.00 p.m.
	070/1	Information and Communication Technology 1(Objective)	y 45 minutes	2.00 p.m. – 2.45 p.m.
	030/2	Mathematics 2 (Essay)	1 hour 15 minu	tes 9.00 a.m 10.15 a.m.
Tuesday, 8th August 2023	030/1	Mathematics 1(Objective)	45 minutes	10.15 a.m. – 11.00 a.m.
	053/2-055/2	Basic Design and Technology 2(Essay)	1 hour 15 minu	tes p.m2.15
	053/1-055/1	Basic Design and Technology 1 (Objective)	40 minutes	2.15 p.m. – 2.55 p.m.
	001/2	English Language 2 (Essay)) 1 hour	9.00 a.m 10.00 a.m.
Wednesday, 9th August 2023	001/1	English Language 1(Objective)	1 hour	10.00 a.m 11.00 a.m.
	022/2	Religious and Moral Education 2(Essay)	1 hour	1.00 p.m. – 2.00 p.m.
	022/1	Religious and Moral Education 1(Objective)	45 minutes	2.00 p.m. – 2.45 p.m.
	033/2	Integrated Science 2 (Essay)	1 hour	9.00 a.m. – 10.00 a.m.
Thursday, 10th August 2023	033/1	Integrated Science 1 (Objective)	45 minutes	10.00 a.m. – 10.45 a.m.
	003/2 - 0013/2	Ghanaian Language and Culture 2 (Essay)	45 minutes	1.00 p.m. – 1.45 p.m.
	003/1-0013/1	Ghanaian Language and Culture 1 (Objective)	1 hour	1.45 p.m. – 2.45 p.m.
Friday, 11 August 2023	002/2	French 2 (Essay)	1 hour 15 minutes	9.00 a.m. – 10.15 a.m.
	002/1	French 2 (Objective)	45 minutes	10.15 a.m. – 11.00 a.m.